Видео

Ха сега тук погледнете и здраво назад се облегнете.
Краката и сърцето укротете и снагата си с нас разкършете.
В празника се потопете и дъх си поемете.

Фолклорна програма

Артистичността, чаровните и завладяващи усмивки, извиращото настроение и професионално изпълнение на танцьорите, ги описва с една дума ЗЕВЗЕЦИ. А в допълнение, с магнетичния и нежен глас на народната певица Румяна Димитрова Ви показва един готов продукт за Вашите тържества, а именно фолклорна формация „Зевзеци”!!!

Оркестър за извеждане на булката от бащиния дом

И ето денят на сватбата дойде и трябва сам бащата, дъщеря си от роден дом да изведе. А навън чакат младоженец, гости, кумове, „ЕЛА СЕ ВИЕ” оркестър да засвири и първо си хоро булката да поведе.

Оркестър за извеждане на булка - вземане на кумовете

Кумова ръченица. Надиграване пред кумове с пиле и погача

Ебре кумовете! И техният ред дойде, за надиграване с пиле, а може би и с прасе?
Стъпки кръшни и умения да пресъздадат, че пари за откуп да дадат.
А погача и ракия от танцьорите да не крадат.

Румяна Димитрова и фолклорна формация Зевзеци

Един дълго подготвян проект. Клип, реализиран съвместно с прекрасната, магнетична и омайна народна певица Румяна Димитрова! Глас Божий, глас народен. И допълнен с нотка прекрасно изпълнение, на красивите и лъчезарните танцьори от фолклорна формация „Зевзеци” – истински и незабравими.

Балканска програма – ритми, танци, шоу и романси. Етно програма

Забавно шоу, за сватби и тържества, с балкански танци и романси Представяме Ви нашата програма – страстна, интересна и прекрасна! Създадена за народно забавление, шоу, атракции и зевзешко изпълнение.

Фолклорно посрещане на младоженците в ресторант

Предлагаме Ви ритуали за посрещане на младото семейство в ресторанта. Нека Ви посрещнем, с гости на крака и аплодисменти, под звуците на хубавата българска музика, с гайда, песен и танцьори.

Гайдар и певица. Родопска каба гайда и родопски песни. Родопска китка

Да изненадаме Вашите специални гости, близки или младоженци, в ресторанта или където и да е, с хубави музика и песни, като се насладим на мелодичната гайда, и сладкопойната певица. Нека да се хванем на хоро.

Дует „Ружица”

От автентични до съвременни фолклорни песни. Изпълнения на живо с или без музикално оформление, акапелно пеене. Богат репертоар от всички фолклорни области на България.А в комбинация с танцьорите от фолклорна формация "Зевзеци", придават завършен и съвършен рисунък на българската народна песен и танц.

Бели гълъби за сватби и всякакви мероприятия и поводи

Пускане на бели гълъби на сватби и тържества - вечните символи на любовта и свободата. Нека Вашата любов остане споделена за цял живот. Направете Вашия старт в живота, с пускане на бели гълъби. Вземете ги безплатно, като подарък от нас.

Детски рождени дни и тържества. Детско парти. Клоуни

Детски партита, рождени дни, тържества в детската градина, на празници и по домовете, и още мноооого хубави моменти с веселите и щури клоуни, аниматори, актьори от фолклорна формация "Зевзеци".

За всеки празник ние от „Зевзеци” сме подходящи

Стотици младоженци ни се доверяват за сватбеното си тържество и правят с нас, един прекрасен, вълнуващ и незабравим подарък за всички близки и мили гости – българи и чужденци. Станахме неразделна част от празниците на българите – любящи, тачещи и милеещи за нещо българско и свято, безценно и вековно.

Дядо Коледа раздава подаръци. Има си и Снежанка и Джуджета

Дядо Коледа у дома, детската градина, в офиса, на коледния коктейл или банкет, на площада, в магазина Ви, в mall-a и навсякъде, където ви е необходим!