Фолклорна Танцова Програма

1. ТАНЦОВА ПРОГРАМА

Тацовата програма включва разнообразни, артистични и с много настроение изпълнения, събрани в пъстра китка от всички фолклорни области на България. Ще можете да се насладите на 5 танца от красивата Добруджа, богатата Тракия, тежката Македония, бързите ритми на Северняшкият и Шопския регион. Ще има различни игри - анимации, надигравания и много смях. Но не си мислете, че всичко това ще премине без Ваше участие! Напротив! Ще танцувате с нас, за да ни покажете Вашите танцовални умения. Ще се надиграваме и ще накараме всички да почувствате и запазите незабравимата тръпка от българските фолклорни танци и Вашето тържество. Ще се борите и състезавате за голямата награда на празника, а каква е тя??? И кои ще я заслужи? И накрая заедно ще направим едно всенародно веселие с всички гости на Вашия празник! Нека гостите Ви от чужбина отнесат красотата на велика България в сърцата си и да разказват с любов и трепет, за спомените от това мило тържество. Хайде да се забавляваме и всички на хорото, който го може го може, който не може с нас зевзеците пак ще може.

И ето нашите предложения и участници в програмата:

Програмата може да бъде съставена от различен брой изпълнители и времетраене. За всяко Ваше желание, ще Ви предложим вариант, на който дори и Вие не бихте ни отказали.

2. МИКС ПРОГРАМА - ФОЛКЛОР И ДРУГИ ТАНЦИ – МОДЕРНИ, КЛАСИЧЕСКИ, ОРИЕНТАЛСКИ, ХАРАКТЕРНИ И ДР.

Освен фолклорните изпълнения можем да Ви предложим и смесена програма. Ще се насладите на различни стилове модерни танци - фламенго, аржентинско танго, рокендрол, акробатичен рокендрол, сласа, виенски валс, класически, ориенталски и др.видове танци.

Примерни варианти и участници:

На база Вашите запитвания, ще предложим и изготвим специални оферти в тази категория услуги. Ще се съобразим с желанията, вкусове и симпатизацията Ви.

За повече видео и фотоси посетете нашата фейсбук страница.

Вижте още:

Фото Галерии: